Новинка в модельному ряді TM ATON - універсальний (пелети / тверде паливо) чавунний котел ATON EcoMatic

Компанія ATON Group розширила асортимент своєї продукції, представивши на ринку Україні новий продукт, а саме, - чавунний пелетний(гранульный) котел ATON EcoMatic з автоматичною подачею палива топлива, тим самим розширивши лінійку побутових котлів, що працюють на актуальних видах палива.

Пелетный котел ATON EcoMatic призначений для комфортного і одночасно економічного опалювання твердими видами палива індивідуальних будинків і будівель комунально-побутового призначення, обладнаних системами водяного опалення з тиском до 3 бар. Ідеально підходить для створення автономної системи опалення в регіонах, де відсутнє газопостачання. Також може працювати як резервне джерело тепла разом з газовими котлами.

Потужність котла залежить від використовуваного палива та режиму експлуатації і коливається в діапазоні від 8 до 39 кВт.

Перевагою котла є його універсальність – котел можна використовувати як в автоматичному, так і в ручному режимі (виробником закладена можливість відключити пелетну подачу і перейти на опалення дровами, вугіллям та іншими видами твердого палива). У такому стані котел може працювати навіть з низькоякісним паливом, використовуючи вбудований вентилятор примусового надуву.Можлива інсталяція котла, як в закриту, так і відкриту систему опалення (при роботі на накопичувальну буферну ємність).

В автоматичному режимі котел ATON EcoMatic працює на пелетних гранулах діаметром 6 мм, які подаються з бункера в пелетний пальник, розташований в нижній частині котла. Залежно від якості палива, котел може працювати на одному завантаженні до 7 днів, завдяки великому обсягу пеллетного бункера, даючи такий же рівень комфорту як газові котли.

Необхідно відзначити надійність конструкції. За рахунок використання високої якості матеріалів зріс термін служби чавунного теплообмінника (товщина стінки - 6 мм) і всіх інших частин. Безпека котла реалізована шляхом хрестоподібного клапана, що не допускає попадання полум'я в пелетний бункер.

Пелетный котел ATON EcoMatic – це комфорт і надійність від провідного виробника теплотехніки України.