Опалювальний холдинг ATON Group презентував новий електрокотел ATON Electro

Опалювальний холдинг ATON Group в кінці вересня 2010 року поповнив свій асортимент котлами ATON Electro.

Своєчасність появи новинки на теплотехнічному ринку очевидна. Доступна ціна для широких верств населення при європейській якості - ключова перевага ATON Electro. Це вкрай актуально для України, оскільки ціна на газ для населення і підприємств комунальної теплоенергетики починає дорожчати, а заміщення газу, як палива, дешевим «нічним» тарифом електроенергії - пріоритет сьогоднішнього дня. Нова модель електрокотла на ринку буде представлена під назвою ATON Electro.

На унікальній для України лінії складання настінних котлів заводу «АТОНМАШ», розташованого в м. Красилів (Хмельницька обл.), виробляють електрокотли потужністю від 8,5 до 22 кВт. На сучасній лінії буде здійснюватися складання котлів, тестування готових виробів, включаючи ретельну перевірку автоматики і технічних параметрів моделей, а також пакування продукції.

Розроблена модель, відрізняється привабливим дизайном, компактністю і скромною вагою (висота / ширина / глибина - 766/388/250, мм, вага - від 35 до 37 кг, в залежності від моделі). Розмістивши котел на стіні, можна звільнити місце для інших побутових приладів, що важливо для житлових приміщень - коридорів, кухонь і т.д. До електрокотла ATON Electro можливе підключення бойлера непрямого нагріву. Це дозволяє в короткий проміжок часу нагріти великий об'єм води, забезпечивши більш комфортні умови для споживача. Завдяки триступеневому регулюванню, потужність обігріву підбирається оптимально, в залежності від потреби. Для нарощування потужності, котли можна підключати в каскад. Додатковий комфорт досягається завдяки безшумності та екологічності котла (відсутність шкідливих викидів і сторонніх запахів під час роботи).

Крім того, конкурентна особливість новинки - простота в монтажі, забезпечена зручним розташуванням робочих вузлів. Так, панель управління розміщена внизу, а електронна плата - вгорі корпусу, що значно полегшує підключення та обслуговування котла і, тим самим, заощаджує час монтажників і сервісантів.

В умовах загострення конкуренції серед вітчизняних виробників теплотехніки, результативність роботи заводу «АТОНМАШ» безпосередньо залежить від того, наскільки успішно він розробляє і впроваджує на ринок нові моделі устаткування. Тому ми, як виробники, зацікавлені в таких новинки, як електрокотел ATON Electro. Тим самим, завод «АТОНМАШ» розширює продуктовий портфель, зберігаючи лідерські позиції з виробництва теплотехніки в Україну ».