ЗАКІНЧИЛА СВОЮ РОБОТУ 21-А МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА «АКВА-ТЕРМ КИЇВ 2019»

17 травня 2019 в Києві завершила свою роботу ювілейна 21-а Міжнародна виставка «Аква-Терм Київ 2019» - головна подія українського ринку теплопостачання, вентиляції і кондиціонування. Участь у виставці стала вже традицією для ТМ АТОN –відомого вітчизняного виробника обладнання в сегменті HVAC.

У цьому році ТМ АТОN приймала друзів та гостей на своєму стенді, де презентувала широкий спектр теплотехнічного обладнання працюючого на актуальних енергоносіях.

У побутовому сегменті був представлений ряд новинок та котли в оновленому дизайні, а саме:

  • Підлоговий димохідний газовий котел ATON Nova 25. Особливістю котлів цієї серії є застосування в них посиленого теплообмінника, що дозволяє використовувати апарати в системах опалення з примусовою циркуляцією теплоносія і робочим тиском до 3 бар. Основною відмінністю котлів ATON Nova є можливість підключення до них кімнатного термостата, турбоприставки та бездротового програматора з можливістю керування за допомогою додатків на Android чи IOS.

  • Парапетний котел ATON Compact 12 у новому дизайні та з модернізованим пальником, який вже отримав серійне застосування.

  • На запит ринку в сегменті котлів, працюючих на твердому паливі, TM ATON представила котел тривалого горіння ATON BIO 20 здатний опалювати до 12 годин на одній закладці.

  • З електричного обладнання на стенді був котел ATON Elektro 4.

У промисловому сегменті, були представлені:

  • Індивідуальний тепловий пункт 200 з розділовим теплообмінником. Дане рішення дає можливість отримати економію енергозатрат до 25%, по відношенню до старої, залежної системи теплопостачання та гарячого водопостачання.

  • Обладнання для комплектації промислових котелень було представлено підлоговим котлом ATON SAAB 96 та настінним котлом ATONLux 100. Варто зазначити, що котли мають можливість працювати в каскадному режимі, дозволяють цілодобово ефективно здійснювати контроль та диспетчеризацію з мінімальним використанням людських ресурсів. Слід відмітити, що котли ATONLux 100 – це ідеальне рішення при комплектації дахових котелень.

Великий інтерес викликав новий проект ТМ АТОN - обладнання на поновлюваних джерелах енергії, на основі системи сонячних панелей (фотоелектричні модулі або фотовольтайки), реалізований за допомогою партнерів з Польщі. Відвідувачі змогли наочно побачити, поспілкуватися з виробником, отримати відповіді на всі запитання.

Стенд відвідали інсталятори, проектувальники, головні інженери, енергетики, керівники та менеджери підприємств і торгових компаній, представники будівельних компаній та ОСББ з усіх регіонів країни та поза її межами.

Технічні фахівці ТМ АТОN ознайомили відвідувачів виставки та партнерів з нововведеннями і функціональними перевагами нового обладнання, надали всю необхідну інформацію щодо продукції, що була представлена. Кожен з відвідувачів зміг отримати відповіді на свої запитання з перших рук. Відбувався активний і конструктивний обмін контактами, досвідом і професійними навичками між фахівцями ТМ АТОN та відвідувачами.

Учасники та відвідувачі виставки відмітили високий рівень і що немало важливо - доступність продукції ТМ АТОN. У процесі виставки було проведено велику кількість переговорів з потенційними партнерами та клієнтами. Відвідувачі стенду виявили інтерес не тільки до продукції TM ATON, але і бажання налагодити тісну співпрацю з підприємством.

Хочеться подякувати всім відвідувачам виставки за незгасний інтерес до продукції ТМ АТОN і запрошуємо всіх до подальшої плідної співпраці!