ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ-АТОН» партнер концерну Grundfos Ukraine

ТОВ« ТОРГОВИЙ ДІМ-АТОН »Grundfos UkraineЗ 1 квітня 2019 року ТОВ «ТД-АТОН» є офіційним дилером і постачальником в Україні продукції одного зі світових лідерів у виробництві насосного обладнання Grundfos (ГРУНДФОС).

З моменту заснування в 1944 році концерн постійно розвивається, удосконалює свої технології, пропонуючи споживачам нові і унікальні рішення і власні розробки, що відповідають сучасним вимогам в галузі водопостачання та водовідведення. На сьогоднішній день концерн Grundfos виробляє більше 16 мільйонів одиниць продукції з можливістю застосування в різних областях: від побутових циркуляційних насосів для опалення до промислових насосів і систем водопостачання, водовідведення та центрального опалення.

Сьогодні географія концерну Grundfos становить 56 країн і об'єднує 83 компанії та їх виробничі потужності. Чи міг про це мріяти Пол Дуей Дженсен, засновуючи невелику компанію в Бьеррінгбро (Данія) в підвалі власної приватної вілли.

В рамках партнерської програми концерн Grundfos провів ряд навчальних семінарів та технічних консультацій на яких співробітники підприємства ТОВ «ТД-АТОН» пройшли підготовку і отримали всі необхідні знання і навички для роботи з продукцією Grundfos.

ТОВ« ТОРГОВИЙ ДІМ-АТОН »Grundfos Ukraine

Тепер, завдяки використанню високотехнологічного обладнання Grundfos при комплектації промислових рішень від ТМ «ATON», ефективність опалювальних технологій компанії стане ще досконалішою!