Блочно-модульна котельня 22мВт

Для реалізації проекту по оптимізації витрат природного газу і забезпечення теплом понад 20 000 кв.м. адміністративно-побутових і виробничих площ Приватним Акціонерним Товариством «Лисичанська Нафтова Інвестиційна Компанія» (ПрАТ «ЛИНІК») був проведений відбір серед підприємств України в сфері виробництва котельного обладнання.

Блочно-модульная котельная 22мВт Блочно-модульная котельная 22мВт

Переможцем тендеру стала компанія ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ АТОН», яка продемонструвала відповідальний підхід до проектування, комплексним рішенням по автоматизації котелень, а так же повним циклом виконуваних робіт від комплектування та монтажу до пуско-налагоджувальних робіт.

Блочно-модульная котельная 22мВт Блочно-модульная котельная 22мВт

25 березня 2019 року на підставі проведених режимно-налагоджувальних та еколого-теплотехнічних випробувань офіційно введені в експлуатацію в якості основного джерела теплопостачання три блочно-модульні котельні вироблені компанією ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ АТОН», загальною потужністю близько 22 мВт.

Блочно-модульная котельная 22мВт Блочно-модульная котельная 22мВт

Даний енергозберігаючий проект відрізнявся особливими вимогами з боку замовника:

  • стислі терміни реалізації проекту від початку проектних робот до фінішного монтажу на майданчику замовника
  • необхідність адаптації серійної продукції до особливих умов і вимог замовника
  • необхідність реалізації проекту на території насиченою технологічними об'єктами і інженерними комунікаціями
  • комплексний підхід до реалізації, що включає в себе всі етапи від індивідуального проектування і виготовлення необхідних блочно-модульних котелень, до монтажу і проведення пусконалагоджувальних робіт.
Блочно-модульная котельная 22мВт Блочно-модульная котельная 22мВт

На даний момент всі три котельні вироблені і змонтовані співробітниками компанії ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ АТОН» (БТК-4000, БТК-7200 і БТК-10000), включені в теплову мережу підприємства і працюють в штатному режимі, про що свідчить лист подяки від ПрАТ «Лисичанська Нафтова Інвестиційна Компанія».