Пройшла виставка «Аква-Терм Київ 2016»

20 травня завершила свою роботу Міжнародна виставка систем опалення, вентиляції та кондиціонування «Аква-Терм Київ 2016». Компанія ATON Group традиційно брала участь в цьому заході. Представлена на стендах продукція викликала чималий інтерес у відвідувачів форуму.

В цьому році компанія ATON Group була представлена на двох виставкових майданчиках. Тематичний поділ було проведено по області використання - побутовий сектор, промисловий сектор. У сегменті побутових котлів, відвідувачам стенду були представлені традиційні газові димохідні котли в оновленому дизайні, а так же лінійка твердопаливних котлів, модернізована під вимоги українського ринку.

Аква-Терм Киев 2016 Аква-Терм Киев 2016Аква-Терм Киев 2016

На відкритому майданчику, відвідувачі змогли познайомитися з промислової лінійкою продукції ТМ АТОН, зокрема з новим продуктом, освоєним ТМ АТОН - індивідуальним тепловим пунктом.

Аква-Терм Киев 2016 Аква-Терм Киев 2016 Аква-Терм Киев 2016

В ході виставки відбувся цілий ряд продуктивних зустрічей, на яких обговорювалися перспективи взаємовигідної співпраці. Крім цього, були проведені плідні зустрічі з дилерами, в ході яких обговорювалися питання подальшого взаємовигідного розвитку партнерських відносин.

Аква-Терм Киев 2016 Аква-Терм Киев 2016

Аква-Терм Киев 2016Аква-Терм Киев 2016

ATON Group дякує всім учасникам, партнерам та відвідувачам стендів нашої компанії.

Аква-Терм Киев 2016