Сервісне покриття всіх регіонів України один з головних пріоритетів компанії на 2011 рік

Забезпечення якісним і доступним сервісом всього обладнання ТМ «ATON» є одним з найважливіших напрямків в діяльності ATON Group.

Надання консультацій з підбору і особливостей монтажу устаткування, виконання пусконалагоджувальних робіт з метою досягнення найвищих робочих показників, проведення регламентного обслуговування для забезпечення надійної та безпечної експлуатації, виконання швидких та якісних ремонтів у випадках відмов устаткування - ось далеко не повний перелік завдань, що реалізуються сервісною мережею ТМ «ATON».

На даний момент сервісна мережа ТМ «ATON» складається з 45 організацій, покликаних оперативно відгукнутися на будь-який Ваш запит в найрізноманітніших точках Україні. Для забезпечення своєї діяльності сервіс - партнери ATON Group мають все необхідне: кваліфікований персонал, вичерпна технічна документація, доступні запасні частини, необхідний інструмент та автотранспорт.

ATON Group не припиняє роботу, як над якісним розвитком, так і над збільшенням щільності сервісного покриття на всій території Україні з єдиною метою - зробити сервіс ATON доступніше і ближче до Вас.

З усіх питань щодо співробітництва у галузі сервісу або роботи вже діючих Уповноважених Сервісних Центрів в регіонах України просимо звертатися у відділ сервісу та гарантії ATON Group за телефоном (044) 499-60-60.